Корж 200гр печеня ("Ювілейне" або "до кави") 50гр вершкового масла 100мл вершків Для сиркової маси 800г доброго сиру 1ст кефіру 1ст цукру 3-4яйця 3ст л манки 1ст л крохмалю 1ст л разпушувача 100г шоколада 1ст вишні у власному соці Для прикраси 1 плитка шоколада мигдаль (пластівці)
Для коржа: змішати розм'якшене масло з подрібненим печивом додати вершки і замісити тісто.Виложити тістом дно розємноїформи й забрати в холодильник. Для сирної маси: змішати сир, кефір, цукор зі збитими яйцями, додати манку, крохмаль, розпушувач і перемішати. Готову масу розділити на дві рівні частини.В одну додати розтоплений на вод.бані шоколад, а в іншу вишні без кісточок (вимішувати обережно, щоб не пом'яти вишню) На тісто з печива спочатку викладаємо темну масу з шоколадом, потім сирну масу з вишнями. Випікати при температ.170г -40 хвилин. Верх пая, я прикрасила розтопленим шоколадом і посипала пластівцями мигдалю
|