В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 05

Гедліжбе

Курка-1 шт
Сметана-0.5 л
Цибуля-2 шт
Мука-0.5 ст.л
Перець,сіль
Часник
кріп-

Курку порізати на шматки,скласти в казанок ,налити трохи олії,додати одну порізану цибулю,Часник,перець та тушити до готовності в власному соку.На олії піджарити цибулю,додати муку та залити сметаною.Якщо буде густе ,то добавити воду кипячену.Залити курку,посолити.Хай покипить 10 хв.В кінці добавити трохи кропу.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 23:55 |  Коментарів: (0)

Китайський грибний суп

Китайський грибний суп

Куриний бульон-1 л
Курине філе-300 гр
Гриби шиитаке- 100 гр( зараз грибы у меня були печериці-200 гр)
Паростки бабмука-0.5 баночки( це паростки молодого бамбука консервірований порізаный лапшой,але якщо бамбука нема,то можна картоплю ,порізану соломкой тонкой)
Морква-1 шт
Цибуля-1 шт
імбирь-1 корінчик ( можна порошок 1 ч.л)
Часник-4 зубця
Кунжутное масло- 3 ст.л( якщо кунжутного масла нема,то на сухій сковорідці прожарюється семена кунжута ,а потім добавляете рослин.олія)
Соєвий соус- 3 ст.л
Чілі- по вкусу

Все готовиться дуже швидко На сковорідку наливаємо кунжутне масло,кладем часник з імбирем, жарим 1 хв., потім цибулю,2 хв,моркву,2 хв,порізане філе куриці,5 хв,гриби,3 хв.,паростки( или картошку)3 хв,чілі та соєвий соус,1 хв.Все висипаємо в бульон,якщо треба посоліть.Суп готовий.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 16:42 |  Коментарів: (2)

Росольник

300 г м’яса,
2 солоних огірки,
4-5 картоплин,
2 цибулини,
по 1/2 кореня петрушки та селери,
 1/2 морквини,
кулак круглого рису,
 4 ст. ложки вершкового масла,
 4 ст. ложки сметани,
розсіл від огірків(на смак),
 лавровий лист, сіль,
чорний перець горошком на смак,
зелень петрушки та кропу.
 
З м’яса зварити бульйон. Солоні огірки очистити, розрізати уздовж, видалити зерна і нарі­зати кубіками. Моркву, корінь петрушки та селери, ріпчасту цибулю нарі­заю соломкою і пасерую на маслі.
У киплячий бульйон кладу почищену і на­різану скибочками картоплю, ва­рю протягом 5—7 хв і сиплю рис. Давши закипіти, додаю пасеровані корені, підготовлені огірки, сіль, перець, лавровий лист та огірковий розсіл (проціджений) і варю на малому вогні 10 хв. Заправляю росольник сметаною. Перед пода­ванням посипаю дрібно наріза­ною зеленню петрушки
 

Детальніше  П`ятниця | 12:58 |  Коментарів: (1)
Вівторок, 08/10/2024, 03:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024