Корж
200гр печеня ("Ювілейне" або "до кави")
50гр вершкового масла
100мл вершків
Для сиркової маси
800г доброго сиру
1ст кефіру
1ст цукру
3-4яйця
3ст л манки
1ст л крохмалю
1ст л разпушувача
100г шоколада
1ст вишні у власному соці
Для прикраси
1 плитка шоколада
мигдаль (пластівці)
Для коржа: змішати розм'якшене масло з подрібненим печивом додати вершки і замісити тісто.Виложити тістом дно розємноїформи й забрати в холодильник.
Для сирної маси: змішати сир, кефір, цукор зі збитими яйцями, додати манку, крохмаль, розпушувач і перемішати.
Готову масу розділити на дві рівні частини.В одну додати розтоплений на вод.бані шоколад, а в іншу вишні без кісточок (вимішувати обережно, щоб не пом'яти вишню)
На тісто з печива спочатку викладаємо темну масу з шоколадом, потім сирну масу з вишнями.
Випікати при температ.170г -40 хвилин.
Верх пая, я прикрасила розтопленим шоколадом і посипала пластівцями мигдалю