В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 11

Томлена яловичина

Виходить дуже ніжне мясо,похоже на тушонку.Готується довго,але потім губами можна їсти.

Яловичина-1 кг
Цибуля-2 шт
Вода
Олія(її треба пару ст.ложок)
Сметана -1 ст
Гірчиця-ст.л

Яловичину порізати на шматки ,помістити в горшочки порційні,додати олїю,цибулю порізану мілко ,залити водою ,накрити кришками та поставити в духовку 170* на 2 години.Потім вийняти ,залити сметаною з гірчицею,посолити та знову на 45 хв.в духовку.
Смачного


Детальніше  Четвер | 21:58 |  Коментарів: (2)

Чудернацькі відбивні у шубі

Скоро свято і я пропоную потішити своїх рідних та коханих смачною вечерею або обідом.

Нам потрібно

5 сирих свиних стейків
5-6 картоплин
1 цибуля
1 яйце
Сіль,перець
2ст л муки
200гр грибів
150гр твердого сиру.

Свинні стейки добре відбити,посолити,поперчити і залишити на 1 год.
Картоплю натерти на терці з дрібними очками(як на деруни)
До картоплі додати яйце,терту цибулину,сіль,перець та муку.добре все вимішати.
Гриби(у мене печериці)відварити 10хв у підсоленій воді,а потім трохи піджарити до випаровування води.
Картопляну масу(2ст л )викладаємо на пательню з розігрітою олією,на верх відбите м'ясо,зверху знову картопляну масу(2ст л)

Жаримо з обох сторін до появи золотистої шкоринки.

Викладаємо наші відбивні на змащене деко,зверху кладемо печериці і тремо сир.Запікаємо у добре розігрітій духовці 15-20 хв.

Смачного!!!


Детальніше  Четвер | 18:42 |  Коментарів: (2)

Млинці по- аргентинські

Тісто на млинці:

Молоко-250 мг
Яйце-2 шт
Мука-150 гр
Олія-3 ст.л
Лівер-3 ст.л
Цибуля зелена
чілі
сіль

Все змішати,цибулю посікти,чілі за смаком додати.Насмажити тонкі млинці.Начинити гострою мясною начинкою(я начиняла ікрою куриною з потрошків)смачного


Детальніше  Четвер | 11:18 |  Коментарів: (2)

Ікра з куриних потрошків

Курина печінка-500 гр
Курині шлунки-500 гр
Курині сердечка-500 гр
Цибуля-2 шт
Аджика-4-6 ст.л ( по смаку)
Томат паста-1 ст.л
Сіль

Потрошки відварити та змолоти на блендері чи м"ясорубці.Просмажити цибулю( мілко порізану),додати потрошки та смажити.Потім добавити аджику та томат пасту,посолити.смажити ще 5 хв.Смачного


Детальніше  Четвер | 11:13 |  Коментарів: (0)
Субота, 21/12/2024, 15:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024