Нам потрібно:
куряче філе
грибочки свіжі або консервовані
шпондерок(нарізаний тоненьками полосочками)
приправи
куряче філе
грибочки свіжі або консервовані
шпондерок(нарізаний тоненьками полосочками)
приправи
Філе нарізати на подовгувасті пластини і добре відбити.Посипати приправами до курки ,лимонним соком і трохи часникового порошку і хай собі маринуються.
Тим часом грибочки(якщо сирі)відваримо кілька хв у підсоленому окропі.Злити воду а гриби чуть піджарити до випаровування вологи.
На відбитий кусочок філе кладемo нарізаний тонко пластерок шпондеру і грибочки і все акуратно зкручуємо у рулетик.Заколюємо зубочисткою.Ось таку заготовочку можна у фользі зберігати у морозилці,а при потребі нарізати і приготувати.
Нарізаємо цей наш рулетик на окремі кусочки при цьому витягаємо зубочистки а вставляємо шпажки до шашлику.При такому способі,рулетики не розвалюються.
Жаримо на сухій пательні до румяної скоринки.Смачного!!!!
Рецепт одного разу побачила на сайті кулінар і відразу він у мене прижився.Дякую велике автору рецепта.