на борщ -
·1.5л бульйону на свинячих реберцях
·2 варених буряка
· моркву, корінь петрушки,
·пів літри домашньої сметани або жирних вершків,
· сіль, перець, спеції
1.В киплячий бульйон додати моркву, петрушку, лавр.листя, сіль, перець, варити 20 хвилин.
2.Окремо в пательні прокип’ятити сметану,змішану з тертої буряком і проварити 10хв.
3.Влити сметану в бульйон, додати спеції до смаку і довести до кипіння При подачі можна посипати зеленю.
До борщу я подаю бендерики(маленькі налисники з м’ясом)
Рецепт як на звичайні млинці.Начинка-варене м'ясо перекручене на м’ясорубці і змішати зі жареною цибулею.а секрет бендериків в тому що вони дуже маленькі.
Один великий млинець,я розрізаю на кілька полосочок і зкручую маленькі налисники.
Перед подачею,обжарюю у збитому яйці.