В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 23

Салат " Тріо"

Сир твердий -200 гр
Бринза несолена-200 гр
Сулугуні-200 гр

Заправка

Сок лимона-2 ст.л
Соус соєвий-1 ст.л
Цукор( по вашему смаку)
перець молотий білий
петрушка
укроп
кинза
оливкова олія-3 ст.л
Все перемішати

Сир порізати ,як Вам подобається та залити заливкой,перемішати .Дати трохи постояти.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 11:30 |  Коментарів: (2)

Тортик "Мішок щастя"

Ось ще один варіант оформлення тортика на свято або на день народження


Детальніше  Вівторок | 10:44 |  Коментарів: (1)

Питний польський борщ.

на борщ -

·1.5л бульйону на свинячих реберцях
·2 варених буряка
· моркву, корінь петрушки,
·пів літри домашньої сметани або жирних вершків,
· сіль, перець, спеції

1.В киплячий бульйон додати моркву, петрушку, лавр.листя, сіль, перець, варити 20 хвилин.
2.Окремо в пательні прокип’ятити сметану,змішану з тертої буряком і проварити 10хв.
3.Влити сметану в бульйон, додати спеції до смаку і довести до кипіння При подачі можна посипати зеленю.

До борщу я подаю бендерики(маленькі налисники з м’ясом)
Рецепт як на звичайні млинці.Начинка-варене м'ясо перекручене на м’ясорубці і змішати зі жареною цибулею.а секрет бендериків в тому що вони дуже маленькі.

Один великий млинець,я розрізаю на кілька полосочок і зкручую маленькі налисники.
Перед подачею,обжарюю у збитому яйці.


Детальніше  Вівторок | 09:51 |  Коментарів: (1)
Вівторок, 08/10/2024, 01:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024