В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 26

Пиріжки з віденьського слоїсто-дріжджового тіста

Опара

Молоко-300 мг
Цукор-1 ст.л
Мука-1 ст
Дріжді сухі-2 ч.л

Замісити та на 20 хв.поставити опару

Тісто:
Яйце-2 шт
Маргарин- 125 гр
Мука-3 ст
Сіль-1 ч.л

Все змішати,добавити опару та замісити тісто .Поставте на отстойку.

Потім тісто поділити на 2 частини.Розкачати прямокутник ,на 2\3 тіста змастити маслов вершковим,а 1\3 ні.Потім складаємо конвертиком сторону не змащену,а потім змащену маслом.Виходить 3 слоя тіста,два з нього з маслом.Перевернути швом в низ ,та знову трохи розкачати,обережно ,не надавлюйте.І знову змастіть 2\3 тіста з маслом ,а 1\3 ні.Та знову складіть конвертом.Покладіть в холодильник,хай там постоїть 15 хв.Потім трохи розкачайте Та виробляйте рогалики та пиріжки.Виходить дуже пухке та слоїсте тісто.
Смачного.


Детальніше  П`ятниця | 21:04 |  Коментарів: (4)

Картопля ароматна

Картопля
Часник
Спеції італійські трави
Паніровочні сухарі
Олія

Картоплю почистити,розділити на 4 частини,додати олію.часник,спеції та посолити.Все перемішати,насипати сухарі та знову перемішати.Картоплю кладемо в форму в один ряд,полити трохи олії та пекти в духовці.Картопля виходить зверху хрумка ,а всередині мякенька.смачного


Детальніше  П`ятниця | 20:48 |  Коментарів: (3)

Пиріг Вузетка

Тісто:
Маргарин-125 гр
Яйце-2 шт
Цукор- 150 гр
Сметана- 4 ст.л
Мука- 2 ст(по 200 гр)
Розвушувач- 2 ч.л
Вареня зі смородини- 2 ст.л
Какао- 2 ч.л

Все змішати та спекти два коржа.
Охолодити ,змазати смородиновим вареням тонко два коржа ,між ними крем.

Крем:
Масло вершкове-300 гр ( цей раз взяла 150 гр)
Цукрова пудра-7 ст.л
Сиркова маса солодка-250 гр ( маса була з курагою)

Масло розтерти до біла з пудрою ,добавити сиркову масу ,добре збити.
Смачного


Детальніше  П`ятниця | 20:38 |  Коментарів: (0)

Кремові тістечка до кави

Тісто на корж -

3 яйця
5ст л цукру
3ст л теплої води
3ст л борошна
2ст л крохмалю
1 ч л розпушувача

Жовтки розтерти з цукром до білого, додати теплу воду, борошно та крохмаль, і розпушувач. Окремо збити до твердих піків білки, дуже обережно віночком ввести в жовтків, вимішуючи в одну сторону.
Пекти при 170-180гр .Остудити розрізати на два.

Крем.

100г жирних вершків
1плитка молочного шоколаду
2ст л вареної згущенки
100гр меленого жареного арахісу

Вершки збити.Ввести акуратно охолоджений розтоплений шоколад і продовжувати збивати.потім додати згущене молоко та горіхи і ще раз все збити(не довго)
Корж розрізати на два коржа,просочити джемом(у мене грушевий).Перемазати кремом.Знову промазаний джемом корж кладемо джемом до середини і на верх коржа- крем.Прикрасити по бажанню.Охолодити в холодильнику і нарізати на кусочки.
Рецепт розрахований на форму 20*30см.

Смачного!!!


Детальніше  П`ятниця | 19:34 |  Коментарів: (1)
Вівторок, 10/12/2024, 07:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024