Опара
Молоко-300 мг
Цукор-1 ст.л
Мука-1 ст
Дріжді сухі-2 ч.л
Замісити та на 20 хв.поставити опару
Тісто:
Яйце-2 шт
Маргарин- 125 гр
Мука-3 ст
Сіль-1 ч.л
Все змішати,добавити опару та замісити тісто .Поставте на отстойку.
Потім тісто поділити на 2 частини.Розкачати прямокутник ,на 2\3 тіста змастити маслов вершковим,а 1\3 ні.Потім складаємо конвертиком сторону не змащену,а потім змащену маслом.Виходить 3 слоя тіста,два з нього з маслом.Перевернути швом в низ ,та знову трохи розкачати,обережно ,не надавлюйте.І знову змастіть 2\3 тіста з маслом ,а 1\3 ні.Та знову складіть конвертом.Покладіть в холодильник,хай там постоїть 15 хв.Потім трохи розкачайте Та виробляйте рогалики та пиріжки.Виходить дуже пухке та слоїсте тісто.
Смачного.