Тісто на корж -
3 яйця 5ст л цукру 3ст л теплої води 3ст л борошна 2ст л крохмалю 1 ч л розпушувача
Жовтки розтерти з цукром до білого, додати теплу воду, борошно та крохмаль, і розпушувач. Окремо збити до твердих піків білки, дуже обережно віночком ввести в жовтків, вимішуючи в одну сторону. Пекти при 170-180гр .Остудити розрізати на два.
Крем.
100г жирних вершків 1плитка молочного шоколаду 2ст л вареної згущенки 100гр меленого жареного арахісу
Вершки збити.Ввести акуратно охолоджений розтоплений шоколад і продовжувати збивати.потім додати згущене молоко та горіхи і ще раз все збити(не довго) Корж розрізати на два коржа,просочити джемом(у мене грушевий).Перемазати кремом.Знову промазаний джемом корж кладемо джемом до середини і на верх коржа- крем.Прикрасити по бажанню.Охолодити в холодильнику і нарізати на кусочки. Рецепт розрахований на форму 20*30см.
Смачного!!!
|