В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 12

Ідея тортика на день Валентина

Ще один тортик на день закоханих


Детальніше  П`ятниця | 16:22 |  Коментарів: (7)

Салат " Мадам Помпадур"

Дуже ніжний та легкий салат.Цибуля приймає смак яблука.

Цибуля-2 шт
Яблука-2 шт
Яйце варене(окремо білок від жовтка)-2 шт
Сир.тв-50 гр
Селера-50 гр ( але я її не даю)

Цибулю залити кип"ятком( підкисленим лимоном) та 2 ст.л цукру.Хай трохи постоє.
Яблука тонко порізати ,то скропити соком лимона.
Цибулю вийняти з води та трохи віджати.
В салатник кладемо яблука ,зверху цибулю,подавлений вилкою білок,зверху насипати потертий сир.Салат не перемішувати.Залити салат соусом.

Соус

Жовтки варені-2 шт
Гірчиця- 1 ч.л
Сметана-4 ст.л
Сік лимона-1 ч.л
сіль
Все добре розтерти

Смачного


Детальніше  П`ятниця | 15:01 |  Коментарів: (4)

Млинці з плавленого сирка

Тісто:

Молоко-300 мг
Мука-150-170 гр
Яйце-2 шт
Вершк.масло-2 ст.л
Сирок плавлений (такий як Янтарь,в стаканчику)-1 шт
Сода-на кінчику ножа

Начинка

Плавлений сирок(як столовий)-2 шт
Майонез-2 ст.л
Часник

Тісто заколотити,та випікати тоненькі млинці.
Для начинки сирок потерти на крупно,добавити майонез та часник.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 14:47 |  Коментарів: (5)

"Мясні пампушки зі сюрпризом"

Золотисті кульки – мясні пампушки! Хрусткі зовні а всередині м'які.
До того ж з сюрпризом - у серединці, маленький грибочок!

На 30 шт.
для фаршу:
50 г масла
3 ст.л. борошна
1 / 2 ст. молока
2 яйця
400 г курячого фаршу
3 ст.л. тертого сиру
1 ст.л. крохмалю
сіль і спеції до смаку

для панірування:
2 яйця
панірувальні сухарі
борошно

крім того:
1 банку консервованих печериць (цілих) або відварених і чуть підсушених на пательні(до випаровування рідини)

Розтопити масло в каструлі з товстим дном. Всипати борошно і мішати до загустіння. Відставити з плити.Влити, помішуючи, молоко. Розмішати до отримання гладкої маси без грудочок.Яйця легко збити і влити в мучну масу.

Дати охолонути.
Потім додати в соус тертий сир, сіль і спеції (на смак) і ретельно вимішати.
Покласти фарш в чашу комбайна. Додати крохмаль і мучну масу (можна додати дрібно нарізану зелень). Вимішати до однорідної консистенції.
Покласти в три тарілки окремо борошно, панірувальні сухарі і яйця. Змочити долоні водою.
Відокремлюючи фарш, сформувати кульки
На середину покласти грибочок. Заліпити і скачати, утворюючи кульку –горішок. Викласти кульки на дошку, змочену водою. Обваляти послідовно в борошні, яйцях і панірувальних сухарях.
Обсмажити кульки порціями (по 5-7 шт. - Так, щоб вони вільно плавали) у фритюрі до готовності й золотистої скоринки - приблизно 5-6 хв. на середньому вогні. Перекласти на паперовий рушник.
Від себе додам,що я їх робила трохи з панірувальними сухарями,а трохи просто з борошном.Сутєвої різниці не бачу.Робити треба з постійно мокрими руками.Дуже чудова закуска і прекрасне доповнення до любого гарніру.Смачного!

 
Ідея взята зі Форума SAY7

Детальніше  П`ятниця | 13:45 |  Коментарів: (6)
Субота, 21/12/2024, 14:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024