В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 02

Пудинг по- англійські

Білий хліб ( краще тостовий)-450 гр
Молоко-0.5 л
Яйця-4 шт
Цукор-1 ст( можна менше)
Масло вершк-100 гр
Родзинки
Курага
Ваніль

Хліб без скоринки намазати маслом ,та порізати маленькими шматочками.Яйця збити з цукром ,як на бісквіт,добавити ваніль та молоко,довести до кипіння,весь час мішати,має бути густим,як крем.

Беремо форму ,кладемо пергамент,змашуємо маслом.Виложити 1 шар хліба ,посипати родзинками та курагою.Знову шар хліба і так поки хліб не кінчиться.Заливаємо кремом,хай трохи постоє( хв 15).Форму ставимо в другу форму з водою та ставимо в духовку 160 -50 хв.Готовий пудинг вийняти з форми,та подавати з вареням
Смачного


Детальніше  Вівторок | 20:24 |  Коментарів: (0)

Горіховий бисквіт для тортів

4 білки
2 жовтки
 130 гр.муки
 100гр цукру
 1.5 ч.л.порошка до печива
90мл.молока/теплого.нагрітого до 30 "
 65 мл.олії без запаху
 ваніль
1 стакан дроблених горіхів
 форма діаметром 26 см. / не змащувати /
 
Муку,цукор(80гр),сіль,порошок до печива просіяти 2 рази.Жовтки,молоко,олію,ваніль збити міксером на великій швидкості до білої піни. З'єднати борошняну і жовткову суміші,всипати горіхи і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(25гр. )до стійких піків, додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш.Аккуратно перемішати знизу вверх,методом складання. Додати інші білки і перемішати таким же чином.Отримаємо однорідну пухнасту бісквітну масу
 Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр,25-30 хвилин. Готовому бісквіту дати остинути.звільнити від форми.
 
 

Детальніше  Вівторок | 18:44 |  Коментарів: (1)

Армянський Мацун

Молоко - 1 л
сметана-200 мг

Молоко закип"ятити.Хай трохи охолоне( пробачте по народному,щоб пальця можна було встромити)Потім даєте сметану,все то розколотити,вилити в слоїк ,не щільно закрити.Слоїк закутати та поставити на 12 годин.У Вас вийде дужа смачна страва.Якщо візьмете домашні молочні вироби ,буде густе.Від магазинної ,трохи рідше.Смак має вершковий з невеличкою кислинкою.Його можна подавати ,як напій і як соус(добавляючи в мацун часник та інше.)Смачного


Детальніше  Вівторок | 15:57 |  Коментарів: (0)

Боровички

Сир твердий-200 гр
Білок-3 шт
Гриби консерв для начинки

Тремо сир на мілкій терці.
Білки взбиваємо на кріпку піну

Дуже обережно білки змішати з сиром

Взяти плесканчик ,положити грибочон ,та зробити кульку.панірувати в муці.

Жарити в олії ,олії має бути так як в мене ,не багато,бо вийдуть не грибки,а кульки.Спочатку росте ніжка,перевертаєте,фомується шляпка.Виймаєт на серветку,хай впитає жир.

Ось і маєте гарну закуску.головне дивитесь ,який сир солений чи ні .вибираєте самі.До пива я беру більше солений.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 13:51 |  Коментарів: (6)

Йокширський пудинг

Тісто:
Молоко-1 ст
Мука-0.5 ст
Яйце-2 шт
сіль

Тісто замісити,має бути ,як на блини.Беремо форму ,як на кексики та змастити її верш.маслом.Розлити тісто в форми на половину форми.

ставити в духовку на 220 тепм на 8 хв.Не перепекти,будуть тверді.

Ось такі вони виходять

В Англїї пудинги подають до ростбіфу,але мені захотілось їх наповнити,так як вони мають вигляд корзинок.Дуже ніжні та смачні.А ще я трохи в тісто даю цукру та наповнюю чим то солодким,то вже до десерту.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 10:48 |  Коментарів: (4)
Понеділок, 30/12/2024, 17:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024