В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 2 » Горіховий бисквіт для тортів
18:44
Горіховий бисквіт для тортів
4 білки
2 жовтки
 130 гр.муки
 100гр цукру
 1.5 ч.л.порошка до печива
90мл.молока/теплого.нагрітого до 30 "
 65 мл.олії без запаху
 ваніль
1 стакан дроблених горіхів
 форма діаметром 26 см. / не змащувати /
 
Муку,цукор(80гр),сіль,порошок до печива просіяти 2 рази.Жовтки,молоко,олію,ваніль збити міксером на великій швидкості до білої піни. З'єднати борошняну і жовткову суміші,всипати горіхи і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(25гр. )до стійких піків, додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш.Аккуратно перемішати знизу вверх,методом складання. Додати інші білки і перемішати таким же чином.Отримаємо однорідну пухнасту бісквітну масу
 Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр,25-30 хвилин. Готовому бісквіту дати остинути.звільнити від форми.
 
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1847 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 26/06/2025, 03:33
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 14
Гостей: 14
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2025