4 білки
2 жовтки
130 гр.муки
100гр цукру
1.5 ч.л.порошка до печива
90мл.молока/теплого.нагрітого до 30 "
65 мл.олії без запаху
ваніль
1 стакан дроблених горіхів
форма діаметром 26 см. / не змащувати /
Муку,цукор(80гр),сіль,порошок до печива просіяти 2 рази.Жовтки,молоко,олію,ваніль збити міксером на великій швидкості до білої піни. З'єднати борошняну і жовткову суміші,всипати горіхи і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(25гр. )до стійких піків, додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш.Аккуратно перемішати знизу вверх,методом складання. Додати інші білки і перемішати таким же чином.Отримаємо однорідну пухнасту бісквітну масу
Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр,25-30 хвилин. Готовому бісквіту дати остинути.звільнити від форми.
|