Тісто для курника можете брати різне і дріждьове ,і солене пісочне.В мене цей раз слойоне 0.5 кг
Тісто на млинці теж різне можна.В мене млинці мереживо.
Начинка:
1) Курині окорочка-2 шт зварити,кістки видалити,мясо посікти.На сковорідкі на вершк.маслі пожарити цибулину,потім дати мясо,залити сливками(або сметаною) .посолити,поперчити.Добавити сир тв.50 гр
2) Печериці -300 гр порізати,пожарити з цибулею ,залити сливками(сметаною) ,посолити,поперчити.Добавити сир тв-50 гр
3)Рис варений -1 ст ,пожарити на маслі цибулю.добавити рис,залити бульоном .посолити поперчити,в кінці варені яйця 2 шт посічені та сир 50гр
Форму вкрити пергаментом,змастити,покласти пласт тіста ,на нього два блина ,змастити начинкою №1
Накрити блином,змастити начинкю№2
знову накрити блином ,та начинка № 3 та так далі.
Все знову накрити блином,.
потім тістом
Форма пирога має вийти конусом. на верхушкі зробити розріз та закрити пробкою з тіста.Тісто змастити яйцем
та поставити в духовку 175-50 хв.Готовий пиріг вийняти,в розріз налити 50 мг бульону,та хай годину постоїть,віддихне.Смачного