В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 08

млинці Мереживо

Мереживо млинці

Ці млинці кожен день пекти не будеш,але на свята можна трохи себе та родину побавити

Опара
Молоко-2 ст.теплого
Мука-2 ст
Дріжді сухі-1.5 ч.л
Цукор- 1 ст.л

В муку всипати дріжді ,цукорперемішатьита влити молоко.Замісити тісто та поставити в тепле місце на 30 хв

Тісто:

Гречана мука-1 ст (якщо муки нема,то на кофемолці зробити,та на сито просіяти)
Морква-3 шт ( зварити та на блендері зробити в пюре
Яйце-3 шт(жовтки окремо від білків)
Масло рослин..-5 ст.л
Молоко-2 ст. теплого
Вода-1 ст . тепла
Сіль-1 ч.л


Моркву,жовтки,молоко,воду змішати..Добавити в опару,потім рослин.масло та взбиті з сілью білки.

Поставити на 30 хв. в тепле місце.
Від рецепта відступати не рекомендую.хіба ,що згодом добавити трохи води.
Потім тісто дуже добре розмішати та пекти млинці на сильному вогні,та добре пропікати.

Ось таке мереживо виходить

Смачного


Детальніше  Понеділок | 17:32 |  Коментарів: (9)

Бешбармак

Тісто має бути ,як на вареники.Треба його розкачати тонко та порізати на куски.
Мясо добре баранина,але можна з жирної птиці(з качки супер)

Треба варити мясо до мягкості,посолити,дати спреції(Перець,лавр.лист,часник,цибуля).Мясо з бульйону витягти,а туди вкинути тісто.Хай вариться.В цей час нарізати півкільцями цибулю та залити горячим бульйоном,хай запариться.
На блюдо кладемо тісто,на нього мясо ,а на мясо цибулю.Посипати перцем та зеленою цибулею.Смачного.


Детальніше  Понеділок | 14:55 |  Коментарів: (4)

Кофейний торт

 
 
 
 
 
1 і 3 / 4 склянки борошна
 1склянка цукру
3 / 4 склянки какао
2 чайні ложки соди
1 чайна ложка порошку до випічки
половина чайної ложки солі
1 склянка кефіру
1 / 2 склянки олії
2 яйця
1 чайна ложка ванільного екстракту
 1 чашка свіжозвареної гарячої кава (розчинна)
 
Просіяти у велику тарілку борошно, цукор, какао, соду, порошок, сіль. У другу чашу налити кефір, масло, яйця, ваніль. Змішати змішувачом на повільній швидкості  інгредієнти. Додати сухі інгредієнти і перемішати швидко. Поступово додати гарячу каву, помішуючи.
 Вилити у застелену форму. Випікати при температурі 180 º С протягом приблизно 35 - 40 хвилин, до сухої палички.
Я розрізала на дві частини а можна і на три бо корж виходить високим і дуже чорним
 
 
 
 
Крем.
 
1 стакан вершків(я беру кондитерські)
1 плитка шоколаду
 
Для пропитки коржів-розчинна солодка кава
 
Збити вершки і по троху вливати розтоплений охолоджений шоколад.Все гарно збити і перемастити просочені коржі
 

На верх я просто розтопила кілька шоколадних цукерок у ст л сметани і змазала тортик.Поставила у холод щоб охолонув.Дуже смачно смакує до кави і чаю.Пригощайтеся,смачного!!!

Детальніше  Понеділок | 11:16 |  Коментарів: (4)
Вівторок, 08/10/2024, 03:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024