В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 2 » Пудинг по- англійські
20:24
Пудинг по- англійські

Білий хліб ( краще тостовий)-450 гр
Молоко-0.5 л
Яйця-4 шт
Цукор-1 ст( можна менше)
Масло вершк-100 гр
Родзинки
Курага
Ваніль

Хліб без скоринки намазати маслом ,та порізати маленькими шматочками.Яйця збити з цукром ,як на бісквіт,добавити ваніль та молоко,довести до кипіння,весь час мішати,має бути густим,як крем.

Беремо форму ,кладемо пергамент,змашуємо маслом.Виложити 1 шар хліба ,посипати родзинками та курагою.Знову шар хліба і так поки хліб не кінчиться.Заливаємо кремом,хай трохи постоє( хв 15).Форму ставимо в другу форму з водою та ставимо в духовку 160 -50 хв.Готовий пудинг вийняти з форми,та подавати з вареням
Смачного

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 1249 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 30/12/2024, 20:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024