Білий хліб ( краще тостовий)-450 гр Молоко-0.5 л Яйця-4 шт Цукор-1 ст( можна менше) Масло вершк-100 гр Родзинки Курага Ваніль
Хліб без скоринки намазати маслом ,та порізати маленькими шматочками.Яйця збити з цукром ,як на бісквіт,добавити ваніль та молоко,довести до кипіння,весь час мішати,має бути густим,як крем.
Беремо форму ,кладемо пергамент,змашуємо маслом.Виложити 1 шар хліба ,посипати родзинками та курагою.Знову шар хліба і так поки хліб не кінчиться.Заливаємо кремом,хай трохи постоє( хв 15).Форму ставимо в другу форму з водою та ставимо в духовку 160 -50 хв.Готовий пудинг вийняти з форми,та подавати з вареням Смачного
|