В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 11 » Ікра з куриних потрошків
11:13
Ікра з куриних потрошків

Курина печінка-500 гр
Курині шлунки-500 гр
Курині сердечка-500 гр
Цибуля-2 шт
Аджика-4-6 ст.л ( по смаку)
Томат паста-1 ст.л
Сіль

Потрошки відварити та змолоти на блендері чи м"ясорубці.Просмажити цибулю( мілко порізану),додати потрошки та смажити.Потім добавити аджику та томат пасту,посолити.смажити ще 5 хв.Смачного

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 1137 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 21/12/2024, 20:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024