Скоро свято і я пропоную потішити своїх рідних та коханих смачною вечерею або обідом.
Нам потрібно
5 сирих свиних стейків 5-6 картоплин 1 цибуля 1 яйце Сіль,перець 2ст л муки 200гр грибів 150гр твердого сиру.
Свинні стейки добре відбити,посолити,поперчити і залишити на 1 год. Картоплю натерти на терці з дрібними очками(як на деруни) До картоплі додати яйце,терту цибулину,сіль,перець та муку.добре все вимішати. Гриби(у мене печериці)відварити 10хв у підсоленій воді,а потім трохи піджарити до випаровування води. Картопляну масу(2ст л )викладаємо на пательню з розігрітою олією,на верх відбите м'ясо,зверху знову картопляну масу(2ст л)
Жаримо з обох сторін до появи золотистої шкоринки.
Викладаємо наші відбивні на змащене деко,зверху кладемо печериці і тремо сир.Запікаємо у добре розігрітій духовці 15-20 хв.
Смачного!!!
|