Китайський грибний суп
Куриний бульон-1 л Курине філе-300 гр Гриби шиитаке- 100 гр( зараз грибы у меня були печериці-200 гр) Паростки бабмука-0.5 баночки( це паростки молодого бамбука консервірований порізаный лапшой,але якщо бамбука нема,то можна картоплю ,порізану соломкой тонкой) Морква-1 шт Цибуля-1 шт імбирь-1 корінчик ( можна порошок 1 ч.л) Часник-4 зубця Кунжутное масло- 3 ст.л( якщо кунжутного масла нема,то на сухій сковорідці прожарюється семена кунжута ,а потім добавляете рослин.олія) Соєвий соус- 3 ст.л Чілі- по вкусу
Все готовиться дуже швидко На сковорідку наливаємо кунжутне масло,кладем часник з імбирем, жарим 1 хв., потім цибулю,2 хв,моркву,2 хв,порізане філе куриці,5 хв,гриби,3 хв.,паростки( или картошку)3 хв,чілі та соєвий соус,1 хв.Все висипаємо в бульон,якщо треба посоліть.Суп готовий.Смачного
|