В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 5 » Китайський грибний суп
16:42
Китайський грибний суп
Китайський грибний суп

Куриний бульон-1 л
Курине філе-300 гр
Гриби шиитаке- 100 гр( зараз грибы у меня були печериці-200 гр)
Паростки бабмука-0.5 баночки( це паростки молодого бамбука консервірований порізаный лапшой,але якщо бамбука нема,то можна картоплю ,порізану соломкой тонкой)
Морква-1 шт
Цибуля-1 шт
імбирь-1 корінчик ( можна порошок 1 ч.л)
Часник-4 зубця
Кунжутное масло- 3 ст.л( якщо кунжутного масла нема,то на сухій сковорідці прожарюється семена кунжута ,а потім добавляете рослин.олія)
Соєвий соус- 3 ст.л
Чілі- по вкусу

Все готовиться дуже швидко На сковорідку наливаємо кунжутне масло,кладем часник з імбирем, жарим 1 хв., потім цибулю,2 хв,моркву,2 хв,порізане філе куриці,5 хв,гриби,3 хв.,паростки( или картошку)3 хв,чілі та соєвий соус,1 хв.Все висипаємо в бульон,якщо треба посоліть.Суп готовий.Смачного

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 976 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 2
ir71 06/02/2010 в 16:44 написав:
Цікавенький!
Яринка-1 08/02/2010 в 15:02 написав:
Дякую
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 21/12/2024, 17:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024