Батон мясний
Свинина-500 гр цибуля-1 шт Часник-3 зубца Гриби-4 шт Сир.тв-150 гр Яйце сире-3 шт Манка- 3 ст.л Сіль,перець
Свинину перекрутити на фарш с цибулею ,часником.Натерти 100 гр сира,вбити яйце,добавити манку ,посолити,поперчити.Всю цю масу хорошо відбити об стіл(берете весь фарш и кидаєте в посуду),десь хв 10 .
Берете фольгу та батончиком ложете половину фарша
Потім в фарш встромити цілі гриби
Накрити другою частиною фаршу
Та звертаємо фольгу з фаршем ковбаскою
Ставимо в духовку выпікати.Випікаємо при 200-25 хв.Потім батон відкрити від фольги ,зверху положити пластинками 50 гр сира та поставити на 10 х. в духовку Все ,батон готовий.Охолодити та нарізати.
|