800гр яблук
1ст л кориці
Цукор 1 стакан
3 яйця,
1 склянка сметани
100г розтопленого вершкового масла
1 пакетик розпушувача
Муки стільки, що б вийшло тісто як на оладки.
1 пачка звичайного печива(типу Шкільне)
0.5стакана молока
Помадка
50мл вершків(сметани)
50гр масла, 50гр чорного шоколаду
Цукор збити з яйцями, додати розтоплене масло, додати сметану, розпушувач. Муки стільки, що б вийшло тісто як на оладки. Печиво звичайне в пачках розминаємо до крихти, вливаємо молоко і размішуємо.Висипаемо цю масу в форму і рівняємо по всій поверхні. На печиво складаємо різані яблука, присипаємо корицею і заливаємо тістом. Пекти хв 40 при 180. Готовий пиріг перевертаємо на блюдо. Форму змащувати не потрібно.
Помадка: всі компоненти довести до кипіння і гарненько вимішати. Остиглий пиріг заливаємо помадкою.Прикрашаемо за бажанням!
|