В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 24 » Язик з білими грибами під горіховим соусом
10:10
Язик з білими грибами під горіховим соусом
Склад:
варений яловичий язик 1,5-2кг.
2 цибулини,
500 гр. Білих грибів
сметана (добре домашня)500мл.,
склянка волоських горіхів,
часник 3-5 зубчиків
багато зелені (кріп + петрушка )
вершкове масло
сіль.

Готуємо:язик варимо з морквою,коренем петрушки,цибулькою,лавровим листком,сіль,перець.Варимо до готовності(2.5-3год)
Язик обчищаємо від шкірки(в холодній воді) і жиру, нарізаємо великими кубиками цибулю ріжемо півкільцями обсмажуємо на олії до золотистого кольору
Гриби миємо,трохи відварити(якщо сирі,у мене морожені) й ріжемо скибочками,перемішуємо з язиком, цибулею і солимо.
Для соусу перемішуємо сметану і подрібнені волоські горіхи, видавлюємо часник і солимо
якщо густо додаємо кип'яченої води кладемо все в глибоку форму, змащену вершковим маслом.
Заливаємо соусом і в розігріту до 180-200 гр. духовку на 20 хвилин
Готову страву посипаємо зеленню

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1706 | Додав: ir71
Всього коментарів: 5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 21/12/2024, 19:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024