Це дуже старий рецепт,але до сих пір ми полюбляємо цей торт. Тісто:
Яйце-12 шт Мак-2 ст Сухарі-1 ст Цукор-2 ст Розпушовач-2 ч.л
Торт виходить дуже високий. ( цього разу я брапа півнорми,пекла один корж,потім розрізала його навпіл)
Крем
Яйце-3 шт Цукор-1 ст Вода-1 ст Кава розчина-2-3 ч.л Масло вершк.-300 гр
Яйце з цукром збити в кріпку піну,як бісквіт збиваєте.Потім добавляєте розтертий мак( розтираю його я в кофемолкі),терті сухарі та розпушувач.Дуже обережно перемішуєте.Та випікаєте два коржі.Охолоджуєте та потім перемазуєте кремом
Для крема: розчинити каву в воді та поставити закипятити,потім добавити взбиті яйця з цукром(збити як на бісквіт),та довести до кипіня.Маса виходить густенькою.Ожолодити.Збити масло ,та потроху добавляти холодну масу. Смачного
|