На бисквіт:
4 яйця
1.5ст цукру
100гр маргарину
2-3ст л сметани
1 стакан шампанського(можна фанту або любу водичку сильногазовану)
1 пакет розпушувача
1 ч л соди
3 стакани муки
Яйця збити з цукром.Додати розтоплений,але охолоджений маргарин,сметану і шампанське.Вимішати і всипати муку з розпушувачем та содою.Мішати легко в одну сторону не довго.
За рахунок газів тісто гарно росте і виходить пухке.
Крем.
200гр обежириного сиру
1ст сметани
0.5ст пудри
цедра лимона
закріплювач вершків або розведений на воді желатин(15гр)
Банан або персики або абрикоси
Сметану збити з пудрою,додати закріплювач(не желатин!) і поступово додавати протертий через сито сир.Якщо закрюплювача вершків не має то желатин додається в самому кінці збивання крему.Масу гарно збити.Складаємо тортик.
Коржі пропитую сиропом(1:1)цукор+вода.Далі крем зі сиру і нарізані колечками фрукти(у моєму випадку банани).
Мої коментарі.Я робила пів порції тіста на бисквіт бо з цієї порції виходить великий торт.І відповідно крем брала лише на пів порції.Фрукти можна давати любі але яблука сюди категорично не підходять.