Назву та рецепт сирника я побачила на одному з польських блогів.Але мені рецепт не припав до душі і використала лише назву а рецепт зробила по своєму з абсолютними змінами.
отже нам потрібно
Складники на тісто:
125 г масла
250 г борошна
80 г цукру
1 яйце
1 пачка розпушувача
Складники на сирно-бананову масу:
600гр хорошого сиру
4 яйка
0.5ст цукру
2 стиглих банана
1 пакет бананового крему(я брала "Украса"сметанково-банановий)
2ст л крохмалю
0.5ст домашньої сметани або вершки
готуємо тісто:у борошно кладемо масло і січемо ножем,додаємо цукор,яйце і розпушувач і замішуємо гладке тісто.Тісто розтелити по дні розємної форми і поставити у холод.
готуємо сирну масу.Сир пропустити через сито.Додати цукор,крем,крохмаль та сметану.Вимішати.
Окремо розімняти вилкою банани і додати до сиру.Яйця злегка збити і вмішати до сиру.Масу ще раз вимішати до однорідного стану і вилити в охолоджену форму з тістом.
Пекти 1,20 хв до золотистого відтінку,але серединка має чуть коливатися при струшуванні форми з сирником.Охолодити в духовці,потім у холодильнику.
Спробуйте собі спекти,вам сподобається!