Тісто на корж:250гр маргарини
2-2.5ст муки
1пакет порошку до печива
4ст л цукру
3 жовтки
***
2ст л какао
1стак повидла любого(густе)
500гр сиру
2 пакети шоколадного пудингу
0.5стак цукру
3 яйця
0.5ст хорошої сметани
50гр шоколаду
Замісити з даних продуктів тісто і розділити на 3 частини.Одну (найменшу)покласти у морозильну камеру,до іншої додати какао,а третю залишити білою.
Темне тісто з какао розтакати і вистелити по дні форми з бортиками(у мене 22см в діаметрі).На тісто викласти повидло,на повидло біле тісто.
Готуємо сирну масу.Для того сир добре вимішати з цукром,яйцями,сметаною та пудингами.Викладаємо на біле тісто.На сир тремо тісто що було відкладене у морозилці і на тісто тремо трохи шоколаду.Печемо все 1 год до готовності .Різати тоді коли сирник охолоне у холодильнику.
Ідею рецепта взяла у Наталі з трускавецького сайту.Але так як добре не памятаю рецепту сирника "полячка",тож зробила все по своєму,а з цього рецепту від Наталі взяла лише ідею.