В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 26

Курячі "груші" з печінкою та грибами

Сьогодні поділюся з вами чудовим святковим рецептом страви,яка прикрасить любу гостину або забаву і ваші гості залишуться задоволеними.

Нам потрібно

400гр курячого філе
150гр курячої печінки
200гр свіжих грибів
100гр черствого хліба
50гр твердого сиру
100гр вершкового масла
3 яйця
трохи молока
зелень,перець,сіль

Трохи курячого мяса змішати з булкою,замоченою у молоці,з обсмаженою або відвареною печінкою і піджареними печерицями та розмякшеним маслом

Отриманий фарш покласти на тонко відбите куряче філе,у серединку брусками нарізаний кусочок твердого сиру,скрутити його,надавши форму груші

Можна скріпити зубочистками,але після смаження,незабудьте їх витягнути.

"Груші" вмочити у яйце потім у сухарі і підсмажити у добре розігрітій олії.можна прикрити кришкою.

Подавати на стіл з любим гарніром або з овочевим салатом.


Детальніше  Середа | 14:20 |  Коментарів: (3)
Вівторок, 08/10/2024, 02:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024