В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 31

"Золотиста картопелька"

Картопля на нашому столі найчастіше,а я пропоную вам спробувати рецепт картоплі зі золотистою скоринкою.Один раз попробуєте то захочете скуштувати таку картоплю багато-багато разів!

Картопля - 6 шт
Цибуля - 1 шт
Петрушкa (за смаком)
Шинка - 150 г
Масло вершкове - 1 ст. л.
Сіль (на смак)
Перець чорний (мелений, за смаком)
Перець чилі (мелений, за смаком)
Сир твeрдий (тертий) - 50 г
Мукa - 1 ст. л.
панірувальні сухарі-1ст л
Яйце - 1 шт
Цибуля зелeна (за смаком)

Картоплю помити і відварити в шкірці.Картоплю розрізати навпіл, видалити м'якоть і потерти на дрібній терці.

Петрушку і зелену цибулю нарізати. Цибулю і шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі.Сир твердий натерти на терці.Обсмажену шинку і цибулю змішати з петрушкою, зеленою цибулею і сиром.Змішуємо картоплю з шинкою та сиром

Все акуратно перемішуємо, солимо й перчимо до смаку.

Наповнюємо половинки картоплі отриманим фаршем, з'єднуємо половинки, обвалюємо їх у борошні, яйці і в сухарях. Обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору

Отримуємо ніжну картоплю в хрусткій паніровці.Смачно та апетитно!

Детальніше  Понеділок | 10:22 |  Коментарів: (4)
Вівторок, 08/10/2024, 02:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024