Картопля - 6 шт
Цибуля - 1 шт
Петрушкa (за смаком)
Шинка - 150 г
Масло вершкове - 1 ст. л.
Сіль (на смак)
Перець чорний (мелений, за смаком)
Перець чилі (мелений, за смаком)
Сир твeрдий (тертий) - 50 г
Мукa - 1 ст. л.
панірувальні сухарі-1ст л
Яйце - 1 шт
Цибуля зелeна (за смаком)
Картоплю помити і відварити в шкірці.Картоплю розрізати навпіл, видалити м'якоть і потерти на дрібній терці.
Петрушку і зелену цибулю нарізати. Цибулю і шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі.Сир твердий натерти на терці.Обсмажену шинку і цибулю змішати з петрушкою, зеленою цибулею і сиром.Змішуємо картоплю з шинкою та сиром
Все акуратно перемішуємо, солимо й перчимо до смаку.
Наповнюємо половинки картоплі отриманим фаршем, з'єднуємо половинки, обвалюємо їх у борошні, яйці і в сухарях. Обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору
Отримуємо ніжну картоплю в хрусткій паніровці.Смачно та апетитно!