Сіль, перець
Для глазурі:
Соєвий соус - 2 ст.л.
Майонез - 2 ст.л.
2ст л меду
Бальзамічний оцет - 1 ст.л
2 зубці часнику
зелень.
Рецепт для крилець дуже швидкий і легкий,а крильця виходять смачні зі хрусткою скоринкою.
Розігріваємо духовку на 200-220 град.
Крильця легко обмащуємо у майонезі і
викладаємо у форму для запікання на фольгу, злегка солимо і перчимо і запікаємо в духовці близько 20 хв. для утворення скоринки, щоб підготувати шкіру для обробки глазур'ю.
Глазур - однакові частини соєвого соусу, меду і оцту.
Пензликом змащуємо щоб вийшла глазурь кожне крильце з двох сторін, знову ставимо в духовку (бажано під гриль) і чекаємо на красиву скоринку.Після того як крильця запеклися,зверху посипаємо вичавленим часничком та зеленю.
На гарнір можна рис з овочами або картоплю.