Курячі крильця - 1,5 кг Сіль, перець Для глазурі: Соєвий соус - 2 ст.л. Майонез - 2 ст.л. 2ст л меду Бальзамічний оцет - 1 ст.л 2 зубці часнику зелень. Рецепт для крилець дуже швидкий і легкий,а крильця виходять смачні зі хрусткою скоринкою. Розігріваємо духовку на 200-220 град. Крильця легко обмащуємо у майонезі і викладаємо у форму для запікання на фольгу, злегка солимо і перчимо і запікаємо в духовці близько 20 хв. для утворення скоринки, щоб підготувати шкіру для обробки глазур'ю. Глазур - однакові частини соєвого соусу, меду і оцту. Пензликом змащуємо щоб вийшла глазурь кожне крильце з двох сторін, знову ставимо в духовку (бажано під гриль) і чекаємо на красиву скоринку.Після того як крильця запеклися,зверху посипаємо вичавленим часничком та зеленю. На гарнір можна рис з овочами або картоплю.
|