В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 14

Біляші

У стакані теплого молока розводимо пакетик сухих дріждів(11гр)або 50гр свіжих

Додаємо столову ложку цукру і чекаємо поки не з'являться бульбашки.

У миску просіюємо дві повних склянки борошна, додаємо пів чайної ложки солі, 1 яйце, 6 столових ложок олії.
Вливаємо дріжджі,що підійшли

Замішуємо тісто, воно повинно вийти м'якої консистенції, але не липнути до рук - можна додати трохи борошна.
Ставимо в тепле місце для підходу.Як тільки підійшло,формуємо біляші.У глибоку пательню наливаємо на 3 пальці олії.
Розігріваємо його до появи легкого димку. І жаримо до золотистої шкоринки
Увага -спочатку обов'язково отвором вниз! Далі обережно перевернути.
Вогонь трохи зменшуємо, щоб м'ясо всередині біляша встигло прожаритися поки тісто зарумяниться.

Готові біляші викладаю на паперовий рушник для видалення лишнього жиру.
Для фаршу я використовую мелену свинину і мелене куряче філе(50 на 50)трохи зелені та часнику,спеції до смаку.


Детальніше  П`ятниця | 20:46 |  Коментарів: (1)

Весільний торт

Ось показую вам над чим працювала зі середи до сьогоднішнього дня.Роботи пішло багато,але мені результат сподобався.
Це чотирьохповерховий торт,у кожному ярусі інший смак торта.Покритий мастикою та розами з мастики.Трохи погано на фото видно,але зверху він ще й посріблений.


Детальніше  П`ятниця | 13:17 |  Коментарів: (8)
Вівторок, 08/10/2024, 02:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024