600-700гр хорошого сиру
150гр цукру
1 пудинг(любий)
3 яйця
ванілін
700-800 гр вишень
Тісто на корж
150 г розм'якшеного масла розтерти з 50 г цукру, 1 яйцем, 1 ч.ложкою порошка до печива, додати борошно муку (250г), тісто має бути м'яке та еластичне.
Розрівняти по дну форми, зробивши бортики
На тісто розмістити вишні(у мене заморожені), зверху викласти сирну масу, на неї кокосову присипку.Пекти все разом 1,15хв годину при невисокій температурі 170-180град
Сирна маса
Сир розтерти в блендері до кремоподібного стану з цукром, ваніліном, жовтками, пудингом, в кінці ввести збиті білки (3 шт.)
Посипка: 200 г кокосової стружки, 70г цукру, 100 г масла ,50гр манки або борошна.Все змішати, посипати пиріг досить густо.
Мої коментарі.Сирник дуже смачний.У мене не було білої кокосової стружки,тому я використала кольорову,але моя порада-беріть лише білу,бо після випічки посипка виходить зовсім не апетитного кольору.
Їдею такого смачного сирника я взяла у Любані у ЖЖ,але звичайно не обійшлося без змін,які я зробила під смаки моєї сім"ї.