Чудовий рецепт бисквіту для тортів.Користуюся ним вже давно,а ось тепер зробила фото і вирішила поділитися рецептом
4 білки
2 жовтки
130 гр.борошна
80 гр. +25 гр цукру
1.5 ч.л.порошку до печива
1/8ч.л.солі
90мл.молока/теплого,нагрітого до 30 "/
65 мл. олії без запаху
ваніль,цедра 1 лимона
форма діаметром 24 см.
Борошно,порошок просіяти і додати цукор(80гр.)сіль
Жовтки,молоко,олію,ваніль,цедру збити міксером на великій швидкості до білої піни.
З'єднати борошняну і жовткову суміші і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(решта 25) до стійких піків.
Додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш і аккуратно перемішати знизу вверх методом складання.
Потім додати решту білків і перемішати таким же методом щоб отримати однорідну пухнасту бісквітну масу
Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр 25-30 хвилин.
Готовому бісквіту дати охолонути
2 жовтки ,що залишилися можна використати для приготування крему.
Рецепт зі elaizik.livejournal.com