В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 09

Циганський шніцель

400гр шинки або ковбаси(нежирної)
400гр твердого сиру
2 яйця
борошно
олія

Сир нарізати широкими рівними пластинами а шинку такими ж пластинами по розміру але тонше.Скласти почергово три три пластинки сиру і два шинки.Отримані бутерброди обваляти у злегка збитому яйці,в борошні,знову у яйці.Жарити на добре розігрітій пательні по кілька секунд з обох сторін,до утворення хрумкої шкоринки.
Подавати можна зі салатом зі свіжих овочів або з гарніром.
Дуже смачно і привабливо.Спробуйте,вам сподобається.


Детальніше  Неділя | 10:08 |  Коментарів: (4)
Вівторок, 08/10/2024, 02:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024