Нам потрібні білки двох великих яєць 6-8 столових ложок з гіркою цукру, 200 грам гарної кокосової стружки, 2 столові ложки з гіркою борошна. За моїм рецептом кокосанки виходять такими ніжними і злегка в'язкими,але з чаєм смакують чудово. Цукор і білки ставимо в мисочці на парову баню і збиваємо до повного розчинення цукру. Збивати потрібно весь час, щоб білки не згорнулися, йде на це від 3 до 5 хвилин. У цей білково-цукровий сироп всипаємо стружку і борошно, перемішуємо, даємо охолонути, потім ще хвилин на 40-50 ставимо у холодильник. Духовку нагріваємо до 160-170 градусів. Мокрими руками формуємо щільні невеликі кульки, складаємо на пергамент і в духовку хвилин на 20-25. Дивіться, коли почнуть рум'яниться - готові!У мене люблять припечені,тому я потримала трохи довше,але дивіться щоб не пригоріло,бо смак змінюється в гіршу сторону. Смачного!
|